Aprilis 1. (pentek)

2011.04.01. 19:34

 Haztartasi praktikak....meselo: Tamas Sandor haziasszony

1. A mosogatas az egyetlen, ahol celszeru a konnyebbel kezdeni es a vegere hagyni a nehezet, mint a labas es fazek.

2. Ebedre annyit foz,hogy maradjon vacsorara es masnap ebedre plusz vacsorara, no meg harmadnap ebedre is.

3. 8-10 naponta moss, de akkor mindent egyszerre....sok oblitot hasznalj es a ruha 5 nap mulva is illatos marad, ja es Coccolino maci meghalt.

4. Porszivozni nem art hetente, persze csa ha eleg eros a porszivo es kepes beszivni akar egy porcicat is, ha viszont nem....hasznalj kissoprut, ami csak 28% hatekonysagu, de megatolja a porpuma kifejlodeset.

5. Vasarlaskor vigyel nagyzacskot, mert ezek a kornyezetbarat 1000%ban ujrahasznositott ultra vekony zacskok tudomanya megall egy tablacsokinal...2nel mar nyikorog, ha beraksz mele egy paradicsomot mar leszakadt a fule.

6. Tisztisd a furdoszobat minden heten, minel erosebb vegyszerrel, annal jobb....en a kiralyvizre eskuszom....semmikep ne ijedj meg semmitol, amiket ott talalsz....mar nem elnek vagy meg nem kelltek eletre

7.Soha, semmilyen korulmenyek kozott, eszedbe sose jusson mirelit keszetelt vasarolni a pizzan, illetve sult krumplin kivul....SOHA, meg palacsintat sem.

8. Jo ha van no a haznal, aki kitakaritja neha a konyhat, vagy felmossa az ebedlot.

9. Sajatisd el a szonyeg porlas tudomanyat, eros szivohatasu porszivo hijan....szukseges eszkozok: kiselejtezett seprunyel, mint szonyegvero eszkoz....kondigepek az udvaron, mint szonyegtarto eszkoz....megfelelo szeljaras....

10. Jarj kondiba es emelj nehez sulyokat, hogy erezd meg mindig ferfi vagy...

A bejegyzés trackback címe:

https://kummant.blog.hu/api/trackback/id/tr952791916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Biscoitinho 2011.04.02. 17:39:03

Fú Tomasz! Jöhetnél hozzám takarítani! Én is ezt csinálom, de szor 2. :-)
süti beállítások módosítása